Service in a Box


Lokal IT i världsklass


Välkommen

We help you, when you need IT.

Oavsett om ditt företag är litet, medelstort eller stort så passar våra lösningar och de optimerar din IT-investering.Varför Service in a Box

Med 20+ år i IT-branschen och erfarenheter från flera av de största företagen i branschen, vill Service in a Box hjälpa Er med smarta och effektiva IT-lösningar. Genom att skapa partnerskap med "kollegor i branschen" kan vi hjälpa företag över hela världen.

Våra tjänster är byggda i "boxar", stora boxar ... små boxar ... eller många boxar. Allt levereras efter vad Ni behöver. Är det ett kort projekt, en snabb installation, en granskning följt av en presentation. Välj bara storleken på boxen och i vilken ordning du vill ha dem... Låt oss hjälpa Er, enkelt och effektivt.

Utvalda produkter

Citrix Virtual App och Desktops (XenApp & XenDesktop)

Leverera Windows, Linux, webb och SaaS-applikationer eller virtuella skrivbord från alla moln-publika, lokala eller hybrida.

Vanliga komponenter: StoreFront, Provisioning Services, Machines Creation Services, Workspace Environment Manager, App Layering, Citrix Profile Management.
Mer information om Citrix Virtual App och Desktops
(Öppnas i en ny flik/fönster)

Microsoft Windows Server

Windows Server är cloud-ready, stöder kundens arbetsbelastning samtidigt som den introducerar ny teknik som gör det enkelt för kunder att övergå till cloud computing när de är redo.

Windows Server levererar kraftfulla nya säkerhetslager tillsammans med Azure-inspirerad innovation för applikationer och infrastruktur som driver verksamheten.
Mer information om Windows Server
(Öppnas i en ny flik/fönster)

Citrix Workspace

Med Citrix Workspace får användarna en sömlös arbetsupplevelse oavsett typ av app, enhet, nätverk eller plats, utan en massa extra steg.

IT upprätthåller kontroll och insyn för SaaS- och mobilappar, virtuella appar och webbappar med en enkel och integrerad lösning som förbättrar användarupplevelsen och tillhandahåller det bästa verktyget för att användarna ska kunna utföra sitt arbete på ett effektivt sätt.
Mer information om Citrix Workspace
(Öppnas i en ny flik/fönster)

Citrix Gateway (Netscaler Gateway)

Citrix Gateway konsoliderar fjärråtkomstinfrastruktur genom att erbjuda enkel inloggning på alla applikationer oavsett om det är i ett datacenter, moln eller levereras som SaaS. Det ger människor möjligheten att få åtkomst till alla appar från alla enheter genom en enda webbadress. CitrixUnified Gateway erbjuder:
 • En enda inloggning (Single sign-on, SSO) till VDI, webb- och SaaS-applikationer
 • Fjärråtkomst till alla applikationer i alla datacenter eller moln
 • ICA-proxy och säker leverans av VDI-applikationer

 • Mer information om Citrix Gateway
  (Öppnas i en ny flik/fönster)

  Veeam Backup & Replication

  Modernisera ditt dataskydd och eliminera nedtid med Veeam® Backup & Replication ™, den enkla, flexibla och pålitliga lösningen för att skydda dina moln-, SaaS-, virtuella och fysiska arbetslaster.

  Veeam Backup & Replication är grunden för Veeam-plattformen, som hanterar säkerhetskopiering, återställning och replikering för dina kritiska arbetslaster inklusive VMware, AWS, Microsoft Azure, Windows, Linux, NAS, företagsappar och mycket mer. Se till att ha skottsäkert Ransomware-skydd. Minska kostnader och komplexitet, samtidigt som du uppnår dina SLA.
  Mer information om Veeam Backup & Replication
  (Öppnas i en ny flik/fönster)

  Veeam Backup för Office 365

  Microsoft 365 tillhandahåller kraftfulla tjänster med Office 365 - men en omfattande säkerhetskopia av dina Office 365-data är inte en av dem.

  Av över 1 000 tillfrågade IT-proffs hade 81% upplevt någon form av dataförlust i Office 365 - från enkelt användarfel till stora datasäkerhetshot. Veeam® Backup för Microsoft Office 365 eliminerar risken för att förlora åtkomst och kontroll över din Office 365-data inklusive Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive för företag och Microsoft Teams - så din data alltid är skyddad och tillgänglig.
  Mer information om Veeam Backup för Office 365
  (Öppnas i en ny flik/fönster)

  Utvalda tjänster


  Design och Installation

  Vi analyserar nuvarande och kommande behov. Skapar en design och installerar enligt plan.

  IT Service Management

  Behöver ni hjälp med att implementera rutiner och processer för att förbättra IT-leveransen.

  Projektledning

  Låt oss assistera med era projekt.

  Underhåll och Övervakning

  Har ni ett övervakningssystem? Behöver din verksamhet en viss tillgänglighet? Är alla system online?

  Granskning och Hälsokontroll

  Låt oss granska din nuvarande installation, vi kör en hälsokontroll och presenterar resultat via en rapport.

  Application Lifecycle Management

  Installera, uppdatera, underhålla, dokumentera dina program och licenser.

  Inventering och Dokumentering

  Är dokumentationen aktuell? Vi kan hjälpa dig att uppdatera och hålla den uppdaterad.

  Support

  Det behövs bara ett samtal för att få hjälp med frågor eller felsökning.

  Kontaktinformation

  Kontakta oss så återkopplar vi så snart vi kan.

  Kristianstad, SWEDEN

  +46 (0)76 3434269

  info@serviceinabox.se